Σύνοψη

15 χρόνια μετά την αρχική κυκλοφορία του, το αριστούργημα του Γούντι Άλεν επανακυκλοφορεί στα αγαπημένα θερινά σινεμά!

Δύο νεαρές Αμερικανίδες φίλες, η Βίκι (Ρεμπέκα Χολ) και η Κριστίνα (Σκάρλετ Γιόχανσον) φτάνουν στη Βαρκελώνη για καλοκαιρινές διακοπές ύστερα από πρόσκληση των γονέων της Βίκι. Μετά τα εγκαίνια μιας έκθεσης, θα γνωρίσουν σε ένα εστιατόριο τον Χουάν Αντόνιο (Χαβιέ Μπαρδέμ), έναν γοητευτικό ζωγράφο διαβόητο για τη θυελλώδη, παθιασμένη σχέση του με την πρώην γυναίκα του Μαρία-Ελένα (Πενέλοπε Κρουζ), ο οποίος θα προτείνει να τον ακολουθήσουν στο εξοχικό του, στο Οβιέδο.

Οι δύο φίλες έχουν εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα, και η καθεμία θα εκλάβει διαφορετικά αυτήν την πρόταση: η Βίκι, σοβαρή, αρραβωνιασμένη, λειτουργεί αμυντικά με άξονα τη λογική της, ενώ η περιπετειώδης και παρορμητική Κριστίνα δείχνει να γοητεύεται. Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμη περισσότερο όταν εμφανίζεται και η πρώην σύζυγος του ζωγράφου. Με φόντο τον μεσογειακό αισθησιασμό της Βαρκελώνης και τον καταλανικό ήλιο, η φρέσκια, αστεία και σέξι ρομαντική κωμωδία, σας καλεί να ξαναγνωρίσετε τους τρεις χαρακτήρες του τίτλου, τη Βίκι, την Κριστίνα και φυσικά την πόλη της Βαρκελώνης, της οποίας η μπαρόκ γκαουντική αρχιτεκτονική
απεικονίζεται άκρως δελεαστικά, να ερωτευτείτε από την αρχή τον Χαβιέ Μπαρδέμ, και να παρασυρθείτε από τη σαρωτική ερμηνεία της Πενέλοπε Κρουζ.

Video & Photo

3 photos

Προβολές

Buy Ticket
  • 20h15
Buy Ticket
  • 20h15
Buy Ticket
  • 20h15
Buy Ticket
  • 20h15
Buy Ticket
  • 20h15
Buy Ticket
  • 20h15